Nieuwe collega’s team Participatie en team Jeugd

02 juni 2021

Deze maand zijn maar liefst 4 nieuwe collega’s gestart. Het team Participatie verwelkomt Janet Vloothuis en Xanèl Rooderkerk. Team Jeugd wordt versterkt door Zarah Pattianakotta en Paulien Schraank. In dit bericht stellen wij ze aan u voor.

Team Participatie

Adviseur sociaal domein Janet VloothuisJanet Vloothuis

Janet gelooft dat ieder mens de potentie heeft om op haar/zijn manier mee te doen in de samenleving. Als arbeid- en organisatiepsycholoog werkt zij graag in een rol van creatieve, strategische overbrugger van beleid en praktijk. Eerder werkte Janet aan maatschappelijke vernieuwing op gebied van onderwijs en publieke sector bij Stichting Nederland Kennisland en de Zweedse overheid. De Zweedse emancipatie, vertrouwen en de overheid en focus op ieders gelijke rechten inspireren haar in haar leven terug in Nederland.

Adviseur sociaal domein Xanel RooderijsXanèl Rooderkerk

Na haar onderzoeksmaster sociologie heeft Xanèl veel ervaring opgedaan met vraagstukken als inburgering en integratie en de arbeidstoeleiding van groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Eerder werkte zij bij een filantropisch fonds in Rotterdam waar zij sociaal-maatschappelijke programma’s bedacht, (door)ontwikkelde en onderzocht op maatschappelijk rendement. Bij ons zet Xanèl zich in om te komen tot oplossingen voor sociale vraagstukken die een verschil maken voor de mensen waar het om gaat.

Team Jeugd

Adviseur Zarah PattianakottaZarah Pattianakotta

Met een achtergrond in sociale wetenschappen heeft Zarah een brede interesse in maatschappelijke vraagstukken. Eerder werkte ze voor een jongerenorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid door jongeren voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Zarah kijkt ernaar uit om bij ons het werk voor deze belangrijke doelgroep voort te zetten bij team Jeugd.

Adviseur sociaal domein Paulien SchaankPaulien Schaank

“Bij RadarAdvies wil ik door onderzoek, inclusief oplossingen die aansluiten bij de praktijk, kwetsbare jongeren een inhaalslag bezorgen.” De achtergrond van Paulien, een studie sociale wetenschappen, sluit hier goed bij aan. Voordat zij bij ons kwam werken heeft zij verschillende evaluatiestudies uitgevoerd naar jongerenprojecten.