Wat ik doe

Ik kom tot de kern van de vraag en maak het concreet en voelbaar. Ik laat nieuwe perspectieven en oplossingen zien. Mijn drijfveer: samen merkbaar verbeteren vanuit een heldere en consistente visie op de toekomst. Pragmatisch, wendbaar en inspirerend.

Hoe ik doe wat ik doe

Ik reflecteer en stel vragen, net zolang tot helder is wat een doelstelling betekent voor de inwoner over wie het gaat en de professional die ermee werkt. Van daaruit ondersteun ik de zoektocht naar hoe het wel kan. Stap voor stap.

Waarom ik doe wat ik doe

In Nederland gaat veel goed, maar er is ook veel dat beter kan en moet. Ik zet mijn talenten, netwerk en ervaring in om het beter te maken voor mensen die het moeilijk hebben en voor alle uitvoerders in de frontlinie.

Wat ik nog meer doe

Ik ben voorzitter van de raad van commissarissen van een private organisatie die huisvesting en liefdevolle zorg levert voor ouderen in een omgeving die de thuissituatie zo dicht mogelijk benadert. Daarnaast zit ik in het bestuur van DVO, een van de grootste korfbalverenigingen van Nederland en lees ik graag een boek. Bijvoorbeeld van Jonathan Franzen of Haruki Murakami.

Voorbeeldopdrachten

Strategisch sparringpartner en adviseur programma Vereenvoudiging Sociaal Domein, gemeente Eindhoven.
Opdracht: met inwoners en professionals scenario’s uitwerken voor de inrichting van het brede sociaal domein, inclusief klantreizen vanuit het perspectief van de inwoner.

Strateeg, regio Hart van Brabant.
Opdracht: opzetten actiegericht onderzoek om de regionale doorontwikkeling van veel voorkomende jeugdhulp te ondersteunen. Van geïndiceerde zorg naar sterke lokale vrij toegankelijke teams.

Lid kernteam Ondersteuningsteam ouders in het Buitenland, ministerie van Financiën.
Opdracht: ondersteuning bieden aan ouders en gezinnen (meer dan 750) dievanwege de toeslagenaffaire naar het buitenland zijn gevlucht om hun leven weer op de rit te krijgen en bij een eventuele terugkeer naar Nederland.

Maak connectie op LinkedIn