Wat ik doe

Ik werk nauwkeurig en analytisch. Ik breng rust en overzicht. Mijn focus: het faciliteren van het uitwisselen van kennis en ervaringen. 

Hoe ik doe wat ik doe

Ik adviseer over en doe onderzoek naar thema’s als polarisatie, maatschappelijke onrust, radicalisering en extremisme. Ik organiseer bijeenkomsten waarin eerstelijnswerkers uit zowel het veiligheids- als sociaal domein bij elkaar komen om hierover uit te wisselen. 

Waarom ik doe wat ik doe

Ik wil mij inzetten om te voorkomen dat mensen of groepen zich genoodzaakt voelen om lijnrecht tegenover elkaar te gaan staan, verhoudingen verharden of uiteindelijk radicaliseren en geweld goedkeuren of zelf gebruiken. Dit vanuit de overtuiging dat de meeste mensen deugen, maar sommigen een steuntje in de rug nodig hebben.  

Wat ik nog meer doe

Ik ben muziekliefhebber en speel basgitaar. 

Voorbeeldopdrachten

  • Coördinator en adviseur, Radicalisation Awareness Network.

    Opdracht: werkgroepen en bijeenkomsten coördineren en organiseren op het gebied van de narratieven en communicatiemethoden van extremistische groepen, en de ‘online kant’ van radicalisering en extremisme en de preventie daarvan. 

  • Onderzoeker, Landelijke Steunpunt Extremisme.

    Opdracht: Verkenning naar de inzet van online technologieën en tools om de dienstverlening van het Landelijk Steunpunt Extremisme digitaal aan te bieden. 

  • Onderzoeker, district West-Utrecht.

    Opdracht: fenomeenanalyse voedingsbodem radicalisering en extremisme. 

Maak connectie op LinkedIn