Werken bij RadarAdvies

Ben jij een betrokken burger met verantwoordelijkheidsgevoel en een deskundige professional die mensen uit alle lagen van de samenleving kan verbinden? Die er samen met collega’s wat beters van wil maken voor mensen in een kwetsbare positie? Ja? Dát zijn de mensen die wij zoeken!

Merel over haar werk

Waarom werken bij RadarAdvies?

Omdat jij je goed voelt binnen een informele cultuur met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Jij gelooft in de kracht van verschillen en je wilt je met een open houding inzetten voor een inclusieve, diverse en rechtvaardige samenleving. Bij ons bedenk je oplossingen voor mensen die door maatschappelijke problemen in moeilijkheden dreigen te komen. Met bevlogen en betrokken collega’s krijg je alle mogelijkheden om te innoveren en te experimenteren.

Eline Durand
“Ik vind het belangrijk om me in te zetten voor een betere wereld. Ik hoop daar met mijn werk een bijdrage aan te kunnen leveren, zeker voor de mensen die dat het meest nodig hebben.”
- Eline, adviseur RadarAdvies

Blijven leren en ontwikkelen

Wij hebben een growth mindset; talenten en vaardigheden kun je ontwikkelen en staan niet vast. Hier is binnen RadarAdvies genoeg ruimte voor zolang je de ambitie hebt om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Hierbij helpen wij ook door de inzet van in- en externe opleidingsmogelijkheden, coaching on the job en inhoudelijke themasessies.

Diversiteit

Diversiteit binnen ons bureau biedt ons verschillende perspectieven en vinden we van meerwaarde binnen de opgaven waar we aan werken. Onze adviseurs weten met hun geleefde ervaring de eigen wereld en die van ons vak te verbinden aan de wereld van uiteenlopende gemeenschappen, van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Onze arbeidsvoorwaarden in een notendop

 • NS-businesscard

 • extra verlofdagen

 • variabele beloning

 • goede pensioenregeling

 • gezamenlijke bedrijfslunch

 • voordelig sporten bij jou in de buurt

 • flexibiliteit in werktijden en werkplek

 • een leaseauto of kilometervergoeding

 • ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling

 • toegang tot landelijke media, vakliteratuur en kennisbanken

 • een zomerfeest, kerstfeest en inspiratiedagen: deze vieren we samen

Uniek traineeprogramma

Wil jij het verschil maken op het gebied van jeugd, zorg, participatie of sociale veiligheid? Maar weet je nog niet precies waar je op je plek zal zijn? Dat kun je ontdekken in ons unieke traineeprogramma. We onderzoeken samen of het vak van adviseur bij je past en leren je het verschil te maken.

Met wie we werken
55+

Maatschappelijke organisaties

200+

Opdrachten per jaar

45+

Gemeenten

Radarianen
01

Gaan onbevooroordeeld te werk

02

Geloven in de kracht van verschillen

03

Kijken verder dan de grenzen van een project

04

Komen met oplossingen waarmee mensen echt verder kunnen

05

Benutten de kracht en talenten van collega’s

06

Dragen trots uit wat ze met elkaar bereiken

07

Weten dat er altijd ruimte is voor positieve verandering