Maatschappelijke verantwoord ondernemen

Vergroening van de bedrijfsvoering

Wij zijn ons bewust van de impact die we maken op mens en milieu. En daar doen we iets mee.
We hebben inmiddels flink wat bewuste keuzes gemaakt die bijdragen aan duurzaamheid en vergroening.  Denk aan  groene energie en duurzame inkoop van kantoorbenodigdheden. Ook bij onze arbeidsvoorwaarden letten we op verantwoord ondernemen: we stimuleren treinreizen, hebben een goede fietsregeling en sporen medewerkers aan tot beweging door ondersteuning van hun sportabonnement.

Verbinding in de wijken

We ondersteunen het project Schrijven naar de Toekomst; hét brievenproject van Nederland.  Mensen die elkaar in het gewone leven niet zouden tegenkomen, worden gekoppeld en ontmoeten elkaar via brieven. Dit sluit aan bij onze maatschappelijke missie en een van onze belangrijkste waarden: verbinden. We zitten dicht op het echte leven en weten wat er speelt in de buurten en wijken.

Social Return

Wij besteden bewust en proactief aandacht aan Social Return door een bepaald percentage van de opdrachtsom te investeren in sociale doelen. Dit biedt een kans om bij te dragen aan een betere samenleving en tegelijkertijd zakelijke doelstellingen te behalen.

Wil je weten wat ons RadarAdvies maakt? Over ons