Wat ik doe

Ik doe onderzoek naar en geef advies over de preventie van extremisme, radicalisering en polarisatie. En ik houd me bezig met de denk- en werkprocessen rondom inburgeren in Nederland.

Hoe ik doe wat ik doe

Ik combineer mijn academische achtergrond met persoonlijke ervaringen. Hierdoor denk, doe en werk ik vanuit een verrassend perspectief. Door kennis, maatschappelijke ontwikkelingen en praktische toepassingen met elkaar te verbinden. En ik pas verschillende onderzoeksmethodieken toe om complexe vraagstukken te analyseren en de context te begrijpen.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik streef naar een veilige en veerkrachtige samenleving. Met mijn diepgaande kennis en analytische vaardigheden op het gebied van extremisme, radicalisering en polarisatie hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren waarmee ik voor positieve verandering zorg.

Wat ik nog meer doe

Ik voetbal graag met vrienden, een leuke groep mensen vanuit de hele wereld en dus met verschillende achtergronden, ideeën en overtuigingen.

Voorbeeldopdrachten

  • Adviseur Radicalisation Awareness Network, Europese Commissie.
    Opdracht: werkgroepen van politie, onderwijs, lokale ambtenaren begeleiden in het beter worden van de preventie van radicalisering.

Maak connectie op LinkedIn