Wat ik doe

Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met de mensen van RadarAdvies te maken heeft, van personeelsadministratie tot beleid en arbeidsvoorwaarden. Samen met het managementteam maak ik jaarplannen waarin het benutten van de krachten en talenten altijd centraal staat.

Hoe ik doe wat ik doe

Alhoewel ik een zelfstandige functie heb, heb ik altijd mensen nodig. Want wat wordt besloten, moet ook uitgevoerd worden. Daarom ben ik altijd op zoek naar pragmatische oplossingen en betere samenwerking.

Waarom ik doe wat ik doe

Omdat ik van alles kan doen! Dat maakt het vakgebied personeel en organisatie zo leuk. Ik ben een centrale spil in de organisatie en heb met iedereen te maken. Ik ontwikkel de organisatie samen met het managementteam en kan over veel onderwerpen meedenken. En dat ook nog binnen een boeiende en maatschappelijk betrokken organisatie.

Wat ik nog meer doe

Ik houd van lekker en culinair eten: Frans, Aziatisch, Italiaans en meer. Samen met mijn partner run ik een restaurant in Haarlem, natuurlijk doe ik hier ook de personeelsadministratie. Daarnaast heb ik 2 kinderen en voetbal ik sinds mijn 6e. Vroeger veldvoetbal, nu zaalvoetbal.

Maak connectie op LinkedIn