Wat ik doe

Ik faciliteer samenwerkingsverbanden waarmee professionals en ervaringsdeskundigen kennis en ervaring met elkaar kunnen delen. Ondertussen onderzoek ik kansen om samenwerkingen te verbeteren en geef mensen de handvatten om positieve verandering waar te maken.

Hoe ik doe wat ik doe

Zorgen voor de juiste omgeving waarin mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan en oplossingen aandragen waar ik ruimte zie voor verbetering.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik ben ervan overtuigd dat we door slimmer samen te werken beter vorm kunnen geven aan een maatschappij waarin voor iedereen plek is. Ik doe mijn best om met mijn werk een kleine stap in de goede richting te zetten. 

Wat ik nog meer doe

Ik ben lid van Écrassée, een netwerk voor vrouwelijke professionals. En tussen de bedrijven door ben ik altijd wel een nieuwe taal aan het leren.

Voorbeeldopdrachten

  • Adviseur Radicalisation Awareness Network, Europese Commissie.
    Opdracht: het opzetten en onderhouden van een netwerk van eerstelijnsprofessionals die werken in de preventie van gewelddadig extremisme. 

  • Trainer BOUNCEup-training, verschillende gemeenten.
    Opdracht: training geven aan jongerenwerkers die jongeren de weerbaarheidstraining BOUNCEyoung gaan geven. 

  • Trainer, European Foundation for South Asian Studies.
    Opdracht: training geven aan gevangeniswerkers en reclasseringswerkers in Kosovo om processen rondom re-integratie van terugkeerders uit Daʿesh-gebied te verbeteren. 

Maak connectie op LinkedIn