Wat ik doe

Ik adviseer het managementteam en de directie over de interne en externe marketing- en communicatiestrategie. Hierin neem ik ook alle RadarAdvies collega’s mee vanuit de strategische kernvraag: met welk doel communiceert wie met wie in welke situatie wat en hoe? En: ik coördineer met veel plezier het communicatieteam.

Hoe ik doe wat ik doe

Cocreatie is mijn belangrijkste speerpunt. Alleen samen kunnen wij onze communicatie op scherp zetten en duidelijk vertellen wie we zijn en waar we voor staan. Met ons RadarLoveKompas in de hand is positieve verandering altijd mogelijk!

Waarom ik doe wat ik doe

Communicatie, daar draait het om. Het verbindt en stelt ons in staat om te leren, te groeien en vooruit te gaan. Ik ben heel blij dat ik mijn kennis en ervaring kan toepassen bij Radar. Daardoor draag ik ook mijn steentje bij aan een mooiere samenleving.

Wat ik nog meer doe

Ik beweeg. Een lesje in de sportschool, kickboksen met een vriendin, hardlopen, yoga of wandelen met onze hond Roef. Daarnaast breng ik graag tijd door met vrienden en familie: een spelletje, een festival, concert of theatervoorstelling.

Maak connectie op LinkedIn