Wat ik doe

Ik lever een positieve en persoonlijke bijdrage aan de participatie, activering en bestaanszekerheid van inwoners door in ieder geval goed te luisteren en daarna kritische vragen te stellen. Zo begin ik aan een nieuwe aanpak voor een complex vraagstuk. En één van de dingen die ik tijdens werkprocessen extreem belangrijk vind is duidelijke communicatie, dus ben ik heel scherp op helder taalgebruik.

Hoe ik doe wat ik doe

Ik ben opgewekt en opgeruimd. Ik maak makkelijk contact. In opdrachten houd ik de vraag van de klant scherp voor ogen, analyseer ik de situatie goed en kijk samen met betrokkenen naar de volgende stap om te zetten.

Waarom ik doe wat ik doe

Tevreden ben ik pas als mijn acties en adviezen iets oplossen voor de mensen in de uitvoering. Dáár wordt het verschil gemaakt voor de inwoner.

Wat ik nog meer doe

Wielrennen en ik zing alt bij het Amsterdamse koor Boeuf Majeur.

Voorbeeldopdrachten

  • Procesbegeleider programma Vereenvoudiging Sociaal Domein, gemeente Eindhoven.
    Opdracht: hulp en ondersteuningstrajecten organiseren vanuit het perspectief van de inwoner.

  • Projectmedewerker centrum Kind en Jeugd, Heliomare.
    Opdracht: uitvoeren van verschillende vernieuwende projecten op het snijvlak van (speciaal) onderwijs en (revalidatie)zorg.

  • Projectleider sociale activering Participatiewet, gemeente Beverwijk.
    Opdracht: aanpakken en monitoren van intensieve aanpak met als doel inwoners in de Participatiewet sociaal te activeren.

Maak connectie op LinkedIn