Nieuwe collega team Participatie: Lisa van Dijck

13 juli 2022

Lisa van Dijck is een nieuw en bevlogen talent bij RadarAdvies. Lisa maakte de overstap van organisatieadviesbureau Linxx naar ons, omdat ze meer wil bijdragen aan een samenleving waarin mensen beter mee kunnen komen en het gevoel hebben erbij te horen. “We moeten de verhalen die we elkaar over onszelf vertellen kritisch bekijken en blijven bespreken. Welke ideeën uit het verleden torsen we mee? En wat zit daar wat verandering belemmert?

adviseur sociaal domein lisa van dijckOrganisatieadviseur Lisa van Dijck

Lisa studeerde sociologie en geschiedenis in Amsterdam en Brighton. Ze is een ervaren organisatieadviseur. Ook gaf ze les over diversiteit en seksualiteit, organiseerde sportlessen voor ouderen om eenzaamheid te voorkomen en ondersteunde ze vrouwen met migratieachtergrond bij het reilen en zeilen van hun vrijwilligersorganisaties.

Lisa over haar eerste weken bij RadarAdvies

“Ik merk nu al dat ik bij RadarAdvies kan doen wat ik wil en dat ik dat samen kan doen met collega’s die ontzettend bevlogen zijn. Ze kunnen zich echt boos maken over dingen die niet lekker lopen, over knelpunten in samenwerkingen tussen uitvoeringsinstanties bijvoorbeeld. Collega’s zien hun rol in een opdracht als onderdeel van het grotere geheel en dit houden ze continu voor ogen. Heel inspirerend.”