Mirjam Pankras

Senior adviseur

Expertises

Profiel

Resultaatgerichtheid en samen bereik je meer zijn twee kernwoorden die Mirjam in haar werk combineert. Haar werkervaring ligt op het operationele leidinggevende vlak in een veranderende organisatie. Ook bij het implementeren van projecten pakt Mirjam de vraagstukken op een praktische manier aan, maar kan tevens op analytisch niveau allerlei vragen en mensen met elkaar verbinden. Kortom, een enthousiaste en betrokken adviseur die verantwoordelijkheid neemt, analytisch en praktisch sterk is, oog heeft voor de veranderende wereld om ons heen!

Mirjam heeft ruime ervaring met de thema’s sociale teams, vrijwilligersbeleid en werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Mirjam werkt voor gemeenten en zorgaanbieders, waardoor zij meerdere invalshoeken samen brengt. Daarbij is juist het menselijke verhaal (wat merkt de gemiddelde bewoner) altijd een leidraad in haar manier van werken.

Rollen

Projectmanager, adviseur, beleidsmedewerker

Expertises

Wmo, vrijwilligersbeleid, coaching, social return, Nieuw Beschut werken

Opleiding

  • Arbeids- en organisatiesociologie, Universiteit van Amsterdam
  • Prince 2 Foundation

Recente projecten

  • Projectleider Sociale teams gemeente Beverwijk
  • Projectleider Aan de slag in Utrecht (ADSU)
    Waarin diverse organisaties op terreinen van zorg, werk en gemeente actief samenwerken om de kwetsbare bewoner rondom thema Werk te activeren.