Wat ik doe

Ik leer het adviesvak kennen als trainee en onderzoek of dit bij mij past. Hierbij focus ik me vooral op vraagstukken rondom radicalisering en extremisme, en wat we aan de preventiekant kunnen doen om deze fenomenen tegen te gaan.

Hoe ik doe wat ik doe

Door sociale problemen te leren begrijpen vanuit hun kern, namelijk vanuit het individu. Daarom kijk ik eerst naar de mens zelf en daarna onderzoek ik welke problemen er in de samenleving zijn die van invloed zijn op persoonlijke problemen.

Waarom ik doe wat ik doe

Omdat ik het belangrijk vind om goed te begrijpen wat mensen ergens toe beweegt. Bijvoorbeeld waarom individuen zich vervreemden en zich in sommige gevallen niet meer weten te identificeren met de samenleving waar zij deel van uit maken. Mijn doel is te werken aan een samenleving waarin mensen zich meer op hun plek voelen.

Wat ik nog meer doe

Ik probeer 2 talen tegelijk te leren via Duolingo (om indruk te maken op mijn Turkse en Arabisch sprekende familie).

Voorbeeldopdrachten

  • Trainee Radicalisation Awareness Network, Europese Commissie.
    Opdracht: ondersteunen bij het onderhouden van een netwerk van eerstelijnsprofessionals die werken in de preventie van gewelddadig extremisme. 

  • Projectmedewerker Schrijven naar de Toekomst, Stichting M.
    Opdracht: verbinding, begrip en inclusiviteit bevorderen op wijkniveau met briefcorrespondenties tussen mensen die elkaar nog niet kennen.

Maak connectie op LinkedIn