Rinze de Vries

Werkzaam in
Rinze de Vries

Wat ik doe

Als NOBCO-coach help ik mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Als manager leid ik vanuit het midden, zodat eigenaarschap ontstaat. Ik ben sociaal, denk strategisch en verbind mensen en organisaties met zorg en aandacht. Als voormalig financieel controller onderbouw ik zaken ook financieel.

Hoe ik doe wat ik doe

Ik leg makkelijk contact en geef vertrouwen. Strategische keuzes leg ik uit op verschillende niveaus. Met een positieve houding, oprechte aandacht en door goed te luisteren krijg ik mensen mee.

Waarom ik doe wat ik doe

Ik help graag anderen in hun ontwikkeling. Samen creatief en op maat oplossingen bedenken geeft mij veel voldoening. Ik denk strategisch en maak daarom vaak koppelingen tussen verschillende mensen of organisaties. Ik ben de bruggenbouwer.

Wat ik nog meer doe

Ik ben mantelzorger en bewindvoerder. Vrijwilliger bij Ready2Help van het Rode Kruis, waarvoor ik maaltijden of kleding uitdeel bij crisisnoodopvang. En ik ben een maatje voor nieuwe Nederlanders bij De Regenboog Groep in Amsterdam.

Voorbeeldopdrachten

  • Projectleider Herstelinitiatieven voor ouders en kinderen, ministerie van Financiën.
    Opdracht: leidinggeven aan de coaches die gedupeerde ouders en getroffen kinderen van de toeslagenaffaire helpen hun idee of initiatief te verwezenlijken.

Maak connectie op LinkedIn