Fenna Keijzer

Adviseur

Expertises

Profiel

Fenna werkt sinds 2018 als trainee adviseur bij het team Jeugd en Radicalisering. Met de focus op een mensgerichte aanpak hoopt ze de verschillende bevolkingsgroepen dichter bij elkaar te brengen. Ze gelooft dat je met creativiteit, optimisme en energie altijd je doel kunt bereiken. Bij het Radicalisation Awareness Network (RAN) ondersteunt ze inhoudelijke evenementen van werkgroepen ter preventie van radicalisering en extremisme, door eerstelijnswerkers uit allerlei werkvelden met elkaar te verbinden. Ook heeft ze ervaring met het opzetten van online campagnes in het kader van polarisering.

Rollen

Adviseur, coördinator, onderzoeker, projectmedewerker

Expertises

Preventie van radicalisering, bestrijding van polarisering

Opleiding

  • Master Crisis and Security Management. Universiteit Leiden
  • Bachelor Taal- en Cultuurstudies – hoofdrichting Politieke Geschiedenis en Internationale Betrekkingen, Universiteit Utrecht

Recente projecten:

Europese Commissie – Radicalisation Awareness Network
RAN is een Europees netwerk van eerstelijns professionals die te maken hebben met radicalisering en extreem geweld. Fenna is onderdeel van het team dat het netwerk faciliteert en de werkgroepen binnen RAN ondersteunt in hun inhoudelijke programma’s rondom de preventie en bestrijding van radicalisering en extremisme.