Interim management

U zoekt een professional met leiderschapskwaliteiten? Of managers met pit bij omvangrijke veranderingsprocessen? Die niet alleen snel inzetbaar zijn, maar ook doorgewinterd binnen uw werkveld? Met ruim 150 interim managers (vaste adviseurs en zzp’ers) vanuit uiteenlopende disciplines zijn wij partner bij het verbeteren en innoveren van overheidsorganisaties.

Doortastende pionier

Samen met u willen we het beste uit uw organisatie halen. Dat vraagt om nieuw elan. Pioniersgeest, gecombineerd met vakinhoudelijke competenties. Onze interim managers zijn gewend om in dynamische organisaties complexe opdrachten uit te voeren. Ze treden doortastend op bij een reorganisatie, ingrijpende herstructurering of crisis. En bij het snel en accuraat inrichten en uitvoeren van projecten of programma’s.

Kwaliteit én snelheid

Onze werkwijze is zeer resultaat- én procesgericht. U kunt vertrouwen op een helder plan van aanpak en op daadkracht in de uitvoering. Onze inzet moet immers een zo groot mogelijke meerwaarde hebben. Daarom werkt RadarAdvies met een eigen kwaliteitssysteem: we zorgen voor interne coaching en zetten evaluaties in om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Graag verrassen we u met onze snelheid van handelen. Bij spoed kunnen onze interim managers vaak al binnen twee werkdagen beginnen.

Schaduwmanagement

Gaat onze interim manager voor u aan de slag, dan wijzen we eveneens een schaduwmanager aan. Dit is een senior adviseur die optreedt als coach en klankbord van de interim manager. Tegelijkertijd is hij uw aanspreekpunt voor eventuele bijsturing en afronding van de opdracht.

Fullservice

Het fullservice concept van de RadarGroep is een goede formule gebleken. Op verschillende niveaus en in uiteenlopende deelgebieden van de sociale sector zijn we gepokt en gemazeld. Dat maakt dat we bij ingewikkelde opdrachten snel en gemakkelijk een brug slaan naar bijvoorbeeld de innovatieve concepten van RadarAdvies. Of een beroep doen op de kennis van RadarVertige en RadarPersoneel. Met een Radar adviseur haalt u dus niet alleen de adviseur maar ook de kennis van een brede organisatie in huis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de tijdelijke inzet van een Radar adviseur? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.