Projectleiding

RadarAdvies wordt regelmatig ingezet als strategisch partner bij complexe vraagstukken. Wij ondersteunen gemeenten en uitvoerende instellingen. RadarAdvies wordt gewaardeerd om de resultaten die in dergelijke trajecten worden behaald.

Strategisch partner

De laatste jaren wordt RadarAdvies steeds vaker gevraagd om programmamanagers te leveren. Die discipline vraagt om kennis en inzicht op het gebied van verandermanagement en persoonlijk leiderschap. De uitdagingen van de transformatie van het sociaal domein, zijn steeds vaker uitdagingen die niet binnen de grenzen van een enkele organisatie kunnen worden opgelost. Om strategische veranderingen in een complexe context duurzaam door te kunnen voeren, is er een toenemende behoefte aan doorgewinterde programmamanagers en projectleiders.

Wij weten waar u het over heeft

RadarAdvies heeft inspirerende programmamanagers in dienst die vanuit persoonlijk leiderschap en deskundigheid binnen uw organisatie het verschil kunnen maken. Onze programmamanagers beschikken over veel bestuurlijke- en managementervaring. Bij RadarAdvies zijn oud-wethouders, -gemeentedirecteuren en –instellingsdirecteuren in dienst: ervaren programmamanagers die weten waar u het over heeft.

Meer weten?

Wilt u meer weten over programmanagers of projectleiders van RadarAdvies? Neem dan contact met ons op.

Of laat een bericht achter: