Politiek is mensenwerk – unieke pilottraining

01 december 2017

Leer op 19 januari of 2 februari 2018 tijdens de unieke pilottraining Politiek is mensenwerk om door de bril van een politicus naar uw eigen organisatie te kijken. Maak kennis met de belangrijkste do’s en don’ts van de politieke arena. Want natuurlijk wilt u dat politici de doelstellingen van uw organisatie respecteren en waarderen, zodat zij daar tijdens hun dagelijks werk ook rekening mee houden. Maar hoe krijgt u dat voor elkaar? Deze training biedt concrete tips.

Doelen en belangen

Werkt u bij een maatschappelijke organisatie, dan krijgt u vroeg of laat met de politiek te maken. Lokaal, regionaal of nationaal. Dan is het handig om te weten waar u allemaal rekening mee moet houden als u een politicus benadert. Hoe kunt u ervoor zorgen dat doelen en belangen samenvallen?

Ervaring in wereld van politiek

Drie zeer ervaren trainers (Anne Graumans, Arjen Berkvens en Wim Klei) hebben hun sporen verdiend in het politieke handwerk, met meer dan twintig jaar ervaring in binnen- en buitenland. Zij nemen u in deze pilottraining mee in de wereld van de politiek. De uiteindelijke locatie van de training maken wij ruim op tijd bekend.

Wilt u meer weten over deze uitdagende, experimentele training? Of aanmelden? Neem contact op met Wim Klei.

Doelgroep

Medewerkers, managers, bestuurders, directeuren van maatschappelijke organisaties

Datum

Vrijdag 19 januari of vrijdag 2 februari

Locatie

Amsterdam

Kosten

€ 395 - excl. btw