Goal! heeft een zusje: Focus

10 januari 2018

Amsterdam kent relatief veel jongeren zonder vaste woon- of verblijfplaats. Vaak verkeren zij in een onstabiele situatie en hebben ze al een hele geschiedenis achter zich. Deze jongeren kunnen wel wat extra persoonlijke hulp en ondersteuning gebruiken. Vanuit ons andere mentorproject voor jongeren (Goal!) zijn we voor deze specifieke groep het mentorproject Focus gestart. Dit doen wij samen met Don Bosco Jonathan en Streetcornerwork en met behulp van de versneller Zwerfjongeren van het Kansfonds.

Maatje of mentor

Heeft uw organisatie of gemeente te maken met jongeren die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden? Zoekt u oplossingen die de jongeren echt helpen? Bijvoorbeeld door ze te ondersteunen bij hun schoolwerk of administratie, of te helpen een opleiding of baan te vinden, of gewoon om samen leuke dingen te doen? Een maatje of mentor biedt vaak uitkomst en kan inspelen op wat een jongere het meest nodig heeft. Vanuit onze expertise met mentorprojecten wisselen wij daarover graag met u van gedachten.

Aanmelden of meer weten over mentorproject Focus

Aanmelden als vrijwilliger? Of als professional een jongere aanmelden. Kijk daarvoor op Focus Amsterdam of neem contact op met Merel van Kessel.