Inburgering en integratie

Samen lossen we de inburgeringspuzzel op


De uitvoering van de nieuwe Wet inburgering is een puzzel voor gemeenten. U moet de stukjes goed zien te leggen. Gelukkig ontzorgen onze projectleiders inburgering u gedurende de invoering en uitvoering van de nieuwe Wet inburgering. Wij kennen alle puzzelstukjes en ondersteunen u graag om zo het traject voor u, uw partners en inburgeraars zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe Wet inburgering succesvol invoeren met regionale projectleiding

Kleine en middelgrote gemeenten kunnen een stevige start voor inburgeraars realiseren door zinvolle samenwerkingscombinaties te maken. In regio Westfriesland verbindt projectleider inburgering Hannie Dekker 7 gemeenten op dit vraagstuk. Lees hoe Hannie dit doet en hoe de gemeente haar projectleiderschap ervaart.

Paper: trends en aanbevelingen inburgeringsstelsel

Voor verschillende gemeenten hebben we opdrachten uitgevoerd op het gebied van inburgering. Op basis van onze praktijkervaring delen we inspirerende voorbeelden en 5 aanbevelingen die kunnen bijdragen aan een succesvolle implementatie van het nieuwe inburgeringsstelsel. Lees het in ons paper Samen bouwen aan een nieuw inburgeringsstelsel.

Alvast een afspraak met ons inplannen?

We denken graag met u mee. Vul uw contactgegevens in, zodat we een afspraak kunnen inplannen wanneer het u uitkomt.