Denk mee over Leerkring Leidinggeven aan Transformatie

Nieuws - 11 december 2017

Voor het A+O fonds Gemeenten ontwikkelt RadarAdvies een Leerkring Leidinggeven aan de doorontwikkeling van het sociaal domein. De Leerkring start in maart 2018, gaat een jaar duren en bestaat uit vier grotere, breed toegankelijke seminars en zes besloten intervisiebijeenkomsten. We willen nu eerst met een focusgroep de behoefte nauwkeurig in kaart brengen. Meld u aan, laat u inspireren en denk mee over het programma van de Leerkring en hoe we met de transformatie-uitdagingen van 2018 samen aan de slag willen.

Doelgroep

De Leerkring richt zich op leidinggevenden in het sociaal domein die tussen directie en uitvoering in staan. We denken aan onder meer teamleiders van een afdeling sociaal domein of werk & inkomen, coördinatoren van sociale teams, afdelingshoofden en managers.

Focusbijeenkomst 1 februari

Tijdens de focusbijeenkomst op 1 februari (vanaf 13:00 uur) willen we actuele dilemma’s in kaart brengen en samen met de deelnemers een inspirerend programma samenstellen voor het komende jaar. Als aftrap hebben we alvast enkele prikkelende vragen geformuleerd:

  • Hoe kan ik inspirerend leidinggeven aan medewerkers (…en blijf ik zelf geïnspireerd)?
  • Hoe kan ik sturen op middelen en processen (… en houd ik ruimte voor innovatie)?
  • Hoe heb ik invloed op de (taaie) structuren (… en creëer ik ruimte voor professionals en inwoners?)

Aanmelden

Meedenken over leidinggeven in tijden van transformatie? Meld u aan voor de focusbijeenkomst op 1 februari om 13:00 uur in Utrecht door een mail te sturen naar secretariaat@radaradvies.nl en ga samen met ons aan de slag om een uitdagende Leerkring met intervisie, gastsprekers en werkbezoeken samen te stellen.