Nieuwe collega adviseurs voor team Jeugd van RadarAdvies

14 november 2022

Leonie Mulchrone 

Adviseur Leonie Mulchrone
Bij vorige werkgevers heeft Leonie (32) ondervonden dat ze het liefst ingevlogen wordt op projecten waarbij ze lokaal kan bijdragen aan positieve verandering. Vooral voor de jeugd. Ook werkte ze mee aan verschillende
onderzoeken, met name op het gebied van participatie. Zoals een onderzoek naar het verhogen van de participatiegraad van educatieve programma’s en een wijkgericht onderzoek naar een aanpak voor het verhogen van de vaccinatiegraad. Daarnaast zette Leonie in Antwerpen vrijwillig een platform op dat burgerinitiatieven stimuleert, geïnspireerd op The Awesome Foundation. Ondertussen hield ze RadarAdvies al een tijdje in de gaten … 

Leonie: “Ik had al langer de indruk dat ik bij RadarAdvies mijn ervaring als projectmanager goed kon inzetten voor opdrachten die te maken hebben met jeugd. Iedereen in team Jeugd is net als ik bevlogen om het voor jongeren die kwetsbaar zijn beter voor elkaar te krijgen in Nederland. De kennis en expertise die hier in huis is, is indrukwekkend. Ben blij hier te zijn!” 

Leonies achtergrond: 

  • Kwartiermaker en projectmanager bij projectbureau Over/Nieuw 
  • Procesbegeleiding Samenwerkingsverband voor regionaal Behandelcentrum LVB+   
  • Projectleider vaccinatieprogramma GGD Amsterdam 

Milanne Mulder

Adviseur Milanne Mulder
Milanne (31) kende RadarAdvies al goed voordat ze besloot te solliciteren. Zo werkte ze samen met collega Han Riksten aan het actieprogramma Eén tegen Eenzaamheid van het ministerie van VWS toen ze daar zelf nog beleidsmedewerker was. En afgelopen jaren werkte ze, als senior beleidsadviseur diversiteit van gemeente Amsterdam, samen met collega’s Kifah Shoker en Merel van Kessel aan het bevorderen van strategische allianties diversiteit en inclusie in deze gemeente. Langzamerhand begon ze zich steeds meer af te vragen hoe het zou zijn om haar kennis en expertise in te zetten vanuit een andere positie.

Milanne: “De adviseurs van RadarAdvies maakten vooral indruk op me doordat zij een mensgerichte aanpak combineerden met een stevige visie op de rol van de overheid. Ik heb de overstap van gemeente naar RadarAdvies gemaakt, zodat ik bij opdrachten consequent stakeholders en inwoners kan betrekken. Dat vind ik een expertise op zich en een die in deze tijd van groot belang is bij de maatschappelijke vraagstukken die op ons bord liggen.”

Milannes achtergrond: 

  • Senior beleidsadviseur diversiteit bij de gemeente Amsterdam 
  • Beleidsmedewerker bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport