Conferentie Samen werken aan lokaal ondernemerschap

16 oktober 2015

Conferentie over het versterken van de verbinding tussen sociaal en economisch beleid, de kansen voor het Bbz en actuele ontwikkelingen op het gebied van lokaal ondernemerschap.

Datum

Donderdag 19 november

Locatie

De Reehorst, Ede

Toegang

Gratis deelname

Keynote sprekers

o.a. Jetta Kleinsma, Michaël van Straalen

Ondernemerschap en werkgelegenheid zijn essentieel voor een gezonde en levendige gemeente. Gemeenten zoeken naar nieuwe mogelijkheden om ondernemerschap vorm te geven en de samenwerking met lokale partijen te versterken. Niet alleen het economisch maar ook het sociaal beleid speelt hierbij een cruciale rol. Daarnaast zien we dat sociaal ondernemers business modellen neerzetten die ook sociale problemen aanpakken.

Mede naar aanleiding van ‘10 jaar Bbz 2004’ organiseren de VNG en het PPO de conferentie Samen werken aan lokaal ondernemerschap met als doel u te inspireren welke rol gemeenten kunnen innemen ten opzichte van ondernemerschap en welke rol het Bbz hierbij kan spelen. Bert Otten van RadarAdvies is dagvoorzitter.

Praat mee over integrale samenwerking, de mogelijkheden en de toekomst van het BBZ. Raak geïnspireerd door jonge sociale ondernemers en maak kennis met gemeenten die werk maken van lokaal ondernemerschap.

Meer weten of aanmelden?

Kijk voor meer informatie op de website van de VNG. Hier kunt u zich ook kosteloos inschrijven.