RadarAdvies voor Kids van Amsterdam

In opdracht van stadsdeel Amsterdam-Oost werken wij aan een stevig businessplan voor de stichting de Kids van Amsterdam. En omdat we onze kennis en kunde ook buiten opdrachten om willen delen en maatschappelijk verantwoord bezig willen zijn, ondersteunen we de stichting extra. Dit doen wij door het aantal projecturen kosteloos te verdubbelen en geven we trainingen, workshops en projectondersteuning. 

Kids van Amsterdam is een community van kinderen en jongeren (5-25 jaar) waar talentontwikkeling en sociaal maatschappelijk welzijn centraal staan. De stichting organiseert onder andere buitenschoolse activiteiten op het gebied van dans, theater en muziek. Dankzij de inzet van de docenten, vrijwilligers, mbo en hbo stagiaires, ouders, bestuur, raad van toezicht en projectleiders kunnen honderden kinderen met verschillende culturele achtergronden samenwerken aan hun talenten en zelfvertrouwen. Bovendien is de stichting een middel ter preventie en (vroeg)signalering van problemen. Op dit vlak is ons bureau expert.

Onze adviseurs Karen en Boy over Kids van Amsterdam

Onze adviseurs Boy Broeders en Karen Smit zijn bij de stichting betrokken. Zij helpen met het businessplan, zodat de stichting naast subsidie ook op andere manieren duurzaam op inkomsten kan rekenen. Boy en Karen betrekken ook andere collega’s bij de stichting om met ieders kennis en kunde belangeloos bij te dragen aan de bloei van dit project.

Boy BroedersBoy: “Tijdelijke trajectbegeleiding kan goed werken om een stichting te helpen met het zetten van nieuwe stappen. Dit zie ik ook bij een stichting waar ik als vrijwilliger werk. Ik zie de positieve effecten van een goede samenwerking mét de leden. Bij Kids van Amsterdam focussen we ons daarom vooral op het samen tot oplossingen te komen. Zo zijn de doelen beter afgestemd op de realiteit en creëer je meer draagvlak om het ook echt te implementeren.”

Kids van Amsterdam op YouTube

Meer weten over onze ondersteuning voor Kids van Amsterdam?

Bel Karen Smit 06 0615086318 of Boy Broeders 06 11035329 voor meer informatie of om te sparren over uw eigen idee. 

Of laat een bericht achter: