Over ons

RadarAdvies staat voor inhoudelijke expertise en resultaat. Maatschappelijke impact stellen wij hierbij centraal: de klant van de klant houden wij altijd voor ogen. Samen met de opdrachtgever werken wij toe naar een optimaal eindresultaat. In onze aanpak stellen wij zoveel mogelijk de mens en maatschappij centraal. Naast inhoudelijke expertise brengen wij ook beweging.

“Bedreven in beter samenleven” – Onder dit motto heeft RadarAdvies al 30 jaar ervaring opgebouwd in het sociaal domein. We dragen sinds 1989 bij aan een betere samenleving door overheid, non-profit instellingen en publieke professionals beter te laten werken. Dat doen we door te adviseren, op te leiden, mensen tijdelijk uit te lenen en door zelf op innovatieve wijze mensen te helpen. Een bedrijf dat sociale en commerciële doelen verbindt en beide nastreeft.

Pamflet_1_RadarAdvies

Onze adviseurs

Onze 50 adviseurs zijn actief op de thema’s van Jeugd, Werk & Participatie, Zorg & Samenleven en Management & Organisatie. Zij bereiken resultaat bij de opdrachtgever, onder andere als projectleider, beleidsadviseur, onderzoeker of verandermanager. Daarnaast zijn er ruim 100 zelfstandigen aan RadarAdvies verbonden. Adviseurs kiezen voor een innovatieve en creatieve aanpak en streven ernaar koploper te zijn in hun vakgebied. Kenmerkend is dat zij betrokken en ondernemend zijn, met de klant meedenken en met werkbare oplossingen komen.

Onderzoek

Wij doen ook onderzoek. Meestal in opdracht van gemeenten, rekenkamers, zorgaanbieders, maatschappelijke organisaties, het Rijk en de Europese Commissie. We doen bijvoorbeeld onderzoek naar de effectiviteit van beleid, cliënttevredenheid binnen een bepaald domein of naar financiële stromen en verbanden met bepaalde organisaties. Onze onderzoekers kiezen de meest passende onderzoeksmethode(s) en gebruiken elkaars expertises voor het beste resultaat.

Onze expertise

De expertise van RadarAdvies bevindt zich op een breed gebied. Expertises zijn onder andere: De drie decentralisaties, radicalisering, zorg en welzijn, sociale teams, jeugdhulp, mentoring, jeugd en veiligheid, jeugdwerkloosheid en de transformatie van de gemeente.

Onderdeel van RadarGroep

RadarAdvies is onderdeel van de RadarGroep. RadarGroep bestaat naast RadarAdvies onder andere uit de adviesbureaus Stade en Seinpost, trainingsbureau RadarVertige en detacheringsbureau RadarPersoneel.