Opleiding ‘Bedrijfsvoering in het sociaal domein’

16 september 2016

De 4-daagse opleiding Bedrijfsvoering in het sociaal domein is terug! RadarAdvies verzorgt dit traject voor de zevende keer in samenwerking met Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO). Focus op financiën, sturing, transformatie en informatiemanagement is belangrijker dan ooit.

Programma

Tijdens de opleiding wordt kennis over het sociaal domein verbonden aan bedrijfsvoering. Leer tijdens de opleiding meer over:

  • De vertaalslag van de 3 decentralisaties naar beleid, sturing en beheersing.
  • Procesoptimalisatie en risicomanagement in het sociaal domein
  • Informatiemanagement in het sociaal domein
  • Financiële onderbouwing van herstructurering sw
  • Diverse casussen uit de praktijk, onder andere de buurtteams Utrecht.

De opleiders van RadarAdvies hebben concrete praktijkervaring in onder andere de gemeenten Eindhoven, Gorinchem, Houten, Gulpen-Wittem, Den Bosch, Leiden, Dinkelland, Dongen en de regio’s Zaanstreek-Waterland, Achterhoek, Hart van Brabant, Friesland, Noord-Holland Noord.

Aanmelden

De eerste studiedag is op 10 november 2016 in Utrecht. Als relatie van RadarAdvies bieden wij u een korting van € 300,- op de hele opleiding. Door gebruik te maken van deze inschrijflink, wordt de korting automatisch verrekend. U betaalt €2.699,- in plaats van €2.999,-.

Lees meer over de opleiding op de website van SBO of download de opleidingsbrochure.

Naast het volgen van de 4-daagse opleiding, bestaat er de mogelijkheid om losse modules te volgen. Daarnaast is er de mogelijkheid om de opleiding binnen uw gemeente of regio ‘in house’ te verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Zwanet van Kooten.