Senior Adviseur

Ben jij een krachtige professional én een betrokken burger met een verantwoordelijkheidsgevoel? Die er samen met collega’s wat beters van wil maken voor mensen in een kwetsbare positie? Ja? Top. Wij zijn dat ook. En we zijn op zoek naar bevlogen nieuwe collega’s!

Wat kenmerkt echte Radarianen

Wij voelen ons goed binnen een informele cultuur met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Open en flexibel zetten wij ons in voor een inclusieve, diverse en rechtvaardige samenleving en geloven in de kracht van verschillen. Wij kijken verder dan de grenzen van het project en komen met een integrale oplossing waar mensen echt mee verder kunnen. Dit doen wij vanuit de rotsvaste overtuiging dat er altijd ruimte is voor positieve verandering. Ook de complexe dossiers zijn voor ons oplosbaar. Altijd.


Ondernemend netwerken

We werken zelfstandig of in een team aan betekenisvolle projecten, vanuit medeondernemerschap. Onze adviseurs en trainees zetten hun talenten en kennis in om projecten te initiëren, op te zetten en uit te voeren. Hiervoor investeert iedere adviseur in goede relaties met collega’s en bouwt buiten de organisatie aan een eigen netwerk. Iedere adviseur heeft een omzet-, acquisitie- en ontwikkeldoelstelling.


Hoe het bij ons werkt?

Wij hebben een growth mindset; talenten en vaardigheden kun je ontwikkelen en staan niet vast. Hier is binnen RadarAdvies genoeg ruimte voor zolang je de ambitie hebt om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Hierbij helpen wij ook door de inzet van in- en externe opleidingsmogelijkheden, coaching on the job en inhoudelijke themasessies.

Wij werken aan een inclusieve en diverse organisatie. Diversiteit biedt ons verschillende perspectieven en vinden we van meerwaarde binnen de opgaven waar we aan werken.

RadarAdvies is een organisatie die midden in de samenleving staat en voor diverse opdrachtgevers in Nederland en Europa werkt. Reizen en een flexibele beschikbaarheid zijn dus integraal onderdeel van ons werkende bestaan.


Onze arbeidsvoorwaarden kort samengevat

  • ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling (onder andere individuele opleidingsmogelijkheden, trainingen en intervisie)

  • uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, NS-businesscard 1e klas, een leaseauto of kilometervergoeding)

  • variabele beloning

  • flexibiliteit in werktijden en werkplek. Thuiswerken wordt gefaciliteerd. We hebben een hoofdkantoor met flexplekken in Amsterdam, waar je met collega’s kunt samenwerken

  • deelname aan interne activiteiten vanuit onder andere de Opleidingscommissie en Ondernemerskamer

Meteen solliciteren?

Heb je een goed gevoel bij ons? Wil je solliciteren? Heb je 5 jaar ervaring? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief, waarin je onder meer ingaat op jouw ervaring in het consultancy en adviesvak (maximaal 1 pagina), naar vacature@radaradvies.nl.

Vragen?

Neem dan contact op met Marit Oudendijk op 06 -1484 3287.