Werken bij RadarAdvies, samenwerken in het sociaal domein

Op dit moment hebben wij 1 openstaande vacature:

 

Wij geloven in de kracht van verschillen. Daarom streven we naar een diverse samenstelling van ons bureau, met een evenwichtige vertegenwoordiging in leeftijd, gender en culturele achtergrond. Diversiteit biedt ons verschillende perspectieven en vinden we van meerwaarde binnen de opgaven waar we aan werken. Wij zijn namelijk adviseurs en onderzoekers die duurzame maatschappelijke veranderingen willen bereiken.

Op en top Radariaans

Radarianen zetten zich in voor een inclusieve, diverse en rechtvaardige maatschappij. Met voor iedereen ruimte om zich te ontwikkelen. Ook voor mensen in een kwetsbare positie. Daarom trekken we niet alleen op met onze opdrachtgever en de professional, maar ook met de burger. Zo bouwen we aan een weerbare democratie, kansen voor de jeugd en een goed stelsel van zorg en participatie. Meer over ons >

De Radar adviseur

Bij ons werken zo’n 50 adviseurs in 3 adviesteams: Jeugd, Participatie en Radicalisering en democratie. Wij werken als onderzoeker, beleids-, strategisch of organisatieadviseur, project- of programmaleider, trainer, coach of interimmanager.

RadarAdvies kent een informele cultuur met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We noemen dat mede-ondernemerschap. Onze adviseurs en trainees zetten hun talenten en kennis in om projecten te initiëren, op te zetten en uit te voeren. We werken zelfstandig of in een team aan betekenisvolle projecten. Hiervoor investeert iedere adviseur in goede relaties met collega’s en bouwt buiten de organisatie aan een eigen netwerk. Iedere adviseur heeft een omzet-, acquisitie- en ontwikkeldoelstelling.

Flexibele werkgever

RadarAdvies is een organisatie die midden in de samenleving staat en voor diverse opdrachtgevers in Nederland en Europa werkt. Reizen en een flexibele beschikbaarheid zijn dus integraal onderdeel van ons werkende bestaan. Daar staat tegenover dat we onze adviseurs aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden met onder andere:

  • ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling (onder andere individuele opleidingsmogelijkheden, trainingen en intervisie).
  • uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, NS-businesscard 1e klas, een leaseauto of kilometervergoeding).
  • variabele beloning.
  • flexibiliteit in werktijden en werkplek. Thuiswerken wordt gefaciliteerd. We hebben een open en gezellig hoofdkantoor met flexplekken in Amsterdam, waar je met collega’s kunt samenwerken.
  • deelname aan interne activiteiten vanuit onder andere de Opleidingscommissie en Ondernemerskamer.

Kom je bij ons werken?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat onze teams komt versterken. Wij hebben een growth mindset; talenten en vaardigheden kun je ontwikkelen en staan niet vast. Hier is binnen RadarAdvies genoeg ruimte voor zolang je de ambitie hebt om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Hierbij helpen wij ook door de inzet van in- en externe opleidingsmogelijkheden, coaching on the job en inhoudelijke themasessies.

Kopje koffie?

Wil je meer weten over hoe het nou echt is om bij ons te werken? Bel of mail dan naar het secretariaat 020 – 463 50 50 of secretariaat@radaradvies.nl. Zij kunnen een afspraak voor je inplannen om een keer met een adviseur een (digitaal) kopje koffie of thee te drinken.