Werken bij RadarAdvies

Werken bij RadarAdvies

 

Er werken ruim 50 mensen bij RadarAdvies. Onze adviseurs zijn betrokken bij maatschappelijke vraagstukken en brengen expertise mee op zowel inhoud als proces. De medewerkers werken in hun team, maar ook onderling wordt de samenwerking vaak opgezocht.

Wij hebben zowel ervaren senior adviseurs in dienst, als ook junioren en medioren. Sinds een aantal jaren heeft RadarAdvies een traineeprogramma om jonge talenten een plek te geven zich te ontwikkelen binnen de organisatie. Daarnaast zijn er ruim 100 zelfstandigen aan RadarAdvies verbonden.

Traineeprogramma RadarAdvies

Ons traineeprogramma is bedoeld voor aanstormende talenten die pas zijn afgestudeerd of een of twee jaar werkervaring hebben. Een recent afgeronde universitaire opleiding in een voor ons werkterrein relevante studie is een van de voorwaarden om mee te kunnen doen aan het traineeprogramma. Dit programma start in principe eens per jaar. Houd onze website in de gaten voor actueel nieuws over ons traineeprogramma en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer weten?

Wilt u meer weten over werken bij RadarAdvies? Lees meer over de sfeer en onze werkwijze in het pamflet Op en top Radariaans. Door u te abonneren op de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en de actuele vacatures.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Werken bij RadarAdvies?

Neem contact met ons op

1 2