Werk bij RadarAdvies en maak het verschil als adviseur

We zijn op zoek naar:

Onze kracht

Wij geloven in de kracht van verschillen. Daarom streven we naar een diverse samenstelling van ons bureau, met een evenwichtige vertegenwoordiging in leeftijd, gender en culturele achtergrond. Diversiteit biedt ons verschillende perspectieven en vinden we van meerwaarde binnen de opgaven waar we aan werken. Wij zijn namelijk adviseurs en onderzoekers die duurzame maatschappelijke veranderingen willen bereiken. Meer over ons >

Collega's David en Jordy op kantoor5 jaar ervaring?

Lets meet! We ontmoeten je graag vrijblijvend, zodat we elkaar (alvast) beter leren kennen. Kun je daarna besluiten om te solliciteren. Bel (0204635050) of mail naar ons secretariaat (secretariaat@radaradvies.nl) om een afspraak in te plannen met een adviseur om een (digitaal) kopje koffie of thee te drinken.

Onze cultuur

RadarAdvies kent een informele cultuur met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We noemen dat mede-ondernemerschap. Onze adviseurs en trainees zetten hun talenten en kennis in om projecten te initiëren, op te zetten en uit te voeren. We werken zelfstandig of in een team aan betekenisvolle projecten. Hiervoor investeert iedere adviseur in goede relaties met collega’s en bouwt buiten de organisatie aan een eigen netwerk. Iedere adviseur heeft een omzet-, acquisitie- en ontwikkeldoelstelling.

Flexibele werkgever

RadarAdvies is een organisatie die midden in de samenleving staat en voor diverse opdrachtgevers in Nederland en Europa werkt. Reizen en een flexibele beschikbaarheid zijn dus integraal onderdeel van ons werkende bestaan. Daar staat tegenover dat we onze adviseurs aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden met onder andere:

  • ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling (onder andere individuele opleidingsmogelijkheden, trainingen en intervisie).
  • uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, NS-businesscard 1e klas, een leaseauto of kilometervergoeding).
  • variabele beloning.
  • flexibiliteit in werktijden en werkplek. Thuiswerken wordt gefaciliteerd. We hebben een open en gezellig hoofdkantoor met flexplekken in Amsterdam, waar je met collega’s kunt samenwerken.
  • deelname aan interne activiteiten vanuit onder andere de Opleidingscommissie en Ondernemerskamer.

Kom je bij ons werken?

Wij hebben een growth mindset; talenten en vaardigheden kun je ontwikkelen en staan niet vast. Hier is binnen RadarAdvies genoeg ruimte voor zolang je de ambitie hebt om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. Hierbij helpen wij ook door de inzet van in- en externe opleidingsmogelijkheden, coaching on the job en inhoudelijke themasessies.

Wij zijn op zoek naar nieuw talent dat onze teams komt versterken. Bekijk onze vacature, maak een afspraak voor een (digitaal) kopje koffie of thee of solliciteer meteen!

Solliciteer vandaag nog!

Ken je ons al (een beetje)? Of weet je gewoon al zeker dat je bij ons wilt werken? Stuur dan naar jouw cv en motivatiebrief, waarin je onder meer ingaat op jouw ervaring in het consultancy en adviesvak (maximaal 1 pagina), naar vacature@radaradvies.nl.