We zoeken medior en senior adviseurs met Europese ambitie: zzp’ers

02 augustus 2019

Ben jij toe aan de volgende stap? Loop jij warm voor Europa? Gaat je hart sneller kloppen van structural reform, labour market en health and social welfare? Dan zoeken wij jou! 

RadarAdvies adviseert over sociale vraagstukken, en steeds vaker in heel Europa. Om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen, breiden wij onze schil van zzp’ers uit. We zoeken medior en senior adviseurs met kennis van de EU, vooral van ontwikkelingen op het terrein van structural reform, labour market en health and social welfare. Gedreven en gezaghebbende verandermanagement consultants met expertise in bestuur en bedrijfsvoering in het sociaal domein en de publieke sector. Zeer goede en aantoonbare beheersing van het Engels en/of andere Europese talen is uiteraard een vereiste.

Wat ga je doen?

Je voert projecten uit op verzoek van één of meerdere EU lidstaten, in opdracht van de Europese Commissie. Veelal in Oost- en Zuid-Europa, maar ook in Noord en West. In de regel maken onze adviseurs deel uit van grotere teams waarin meerdere partners samenwerken. Looptijd van de opdrachten kan variëren van enige maanden tot twee jaar. Voor je werk reis je deels naar de betreffende lidstaat, en werk je deels vanuit Nederland. Het gaat om zeer uiteenlopende opdrachten. Denk aan vergelijkend onderzoek naar beleid en strategie in Europese lidstaten, implementatie van ‘youth care’ en ‘long-term care systems’, inrichting van ‘administration and governance of health systems’, ontwikkeling van ‘social enterprises’, ‘reforming public employment services’ en ‘labour market integration of refugees and migrants.’

Interesse?

Neem contact op met Wim Klei