Vacature: adviseurs sociale vraagstukken

20 juni 2022

Wij zijn op zoek naar adviseurs sociale vraagstukken met minimaal 5 jaar ervaring die nieuwe perspectieven, achtergronden en inzichten komen brengen.

Wij werken met ruim 50 consultants in drie teams: Jeugd, Participatie en Radicalisering & democratie. We bereiken resultaat bij de opdrachtgever, onder andere als projectleider, beleidsadviseur, onderzoeker of verandermanager. Belangrijke thema’s waarop we opdrachten uitvoeren zijn de doorontwikkeling van de jeugdhulp, het tegengaan van polarisatie, de preventie van radicalisering, het voorkomen van de ondermijning van de democratische rechtsorde, de implementatie van de nieuwe Wet inburgering, de sociale economie 2.0 en de vernieuwing van de ggz. Meer over ons >

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die:

… wordt gewaardeerd om scherpe inzichten en opvattingen

… (junior)adviseurs vakinhoudelijk en in de praktijk begeleidt

… teams leidt en collega’s steunt bij het verwerven van opdrachten

… zorgt voor vernieuwing van het vak

… inhoudelijk debat initieert, bijvoorbeeld door publicaties of bijdragen aan bijeenkomsten

… klanten adviseert en coacht op uiteenlopende niveaus bij relevante sociale vraagstukken (strategisch, organisatorisch, inhoudelijk)

… oplossingen implementeert en tot gedragen resultaat komt

Wij zijn op zoek naar iemand:

 • met tenminste 5 jaar ervaring in een of meerdere van bovengenoemde vraagstukken
 • met projectmanagement- en verandervaardigheden die goed zijn ontwikkeld en passen bij onze opdrachtgevers
 • die goed op de hoogte is van hoe de overheid en het openbaar bestuur werken
 • die zin heeft om te ondernemen en te bouwen aan een eigen gezicht in de markt. Je onderhoudt actief netwerken van klanten en markten. Je ontwikkelt nieuwe diensten en concepten, ook samen met klanten
 • met een afgeronde opleiding, bij voorkeur op wo-niveau, maar in ieder geval op hbo-niveau
 • met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal met uitstekende presentatie- en schrijfvaardigheden
 • met een analytisch, strategisch, scherpzinnig, creatief, resultaat- en omgevingsgericht denkvermogen

Wij bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met:

 • een salaris tussen de € 3.202,- en € 7.229,- op basis van een 40-urige werkweek en een variabele beloning
 • uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden (onder andere 38 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, NS-businesscard 1e klas, een leaseauto of kilometervergoeding)
 • ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling (met onder andere individuele opleidingsmogelijkheden en trainingen georganiseerd door onze opleidingscommissie)
 • flexibiliteit in werktijden en werkplek. Thuiswerken wordt gefaciliteerd. We hebben een gezellig hoofdkantoor met flexplekken in Amsterdam, waar je met collega’s samen kunt werken
 • interne activiteiten van RadarAdvies

Adviseurs bij RadarAdvies werken voor diverse opdrachtgevers in Nederland en Europa. Reizen en een flexibele beschikbaarheid zijn dus integraal onderdeel van je werkende bestaan.

Collega's David en Jordy op kantoor

Heb je minimaal 5 jaar ervaring?

Lets meet! We ontmoeten je graag vrijblijvend, zodat we elkaar (alvast) beter leren kennen. Kun je daarna besluiten om te solliciteren. Bel (0204635050) of mail naar ons secretariaat (secretariaat@radaradvies.nl) om een afspraak in te plannen met een adviseur om een (digitaal) kopje koffie of thee te drinken.

Meteen solliciteren mag ook!

Ken je ons al (een beetje)? Te druk voor koffietijd? Of weet je gewoon al zeker dat je bij ons wilt werken? Stuur dan naar jouw cv en motivatiebrief, waarin je onder meer ingaat op jouw ervaring in het consultancy- en adviesvak (maximaal 1 pagina), naar vacature@radaradvies.nl.

Diversiteit en inclusie

Wij zijn een diverse en inclusieve organisatie, die ruimte biedt aan iedereen. Kandidaten van alle achtergronden zijn welkom en moedigen we aan te solliciteren.

Meer weten?

Wil je meer weten? App of bel Marit Oudendijk (P&O) op (0614843287) bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag.

De door jou verstrekte persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt om je sollicitatie te verwerken en kandidaten te selecteren. We bewaren jouw gegevens tot vier weken na beëindiging van de sollicitatieprocedure. Alleen als je ons daarvoor toestemming geeft bewaren wij je gegevens tot 12 maanden na de beëindiging van de procedure. Je kan ons op elk moment verzoeken jouw gegevens te verwijderen of de toestemming in te trekken. Voor meer informatie https://www.radaradvies.nl/algemene-voorwaarden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en geregistreerd als spam.