Workshop inclusie: Inclusief jij!

Zonder jou begint inclusiviteit niet lokaal

Een inclusieve samenleving begint bij onszelf. Samen komen we een stap verder. Veel gemeenten, bewoners en vertegenwoordigers van gemeenschappen streven naar meer inclusiviteit, zodat mensen zich thuis voelen in hun buurt, dorp of stad. Iedereen moet mee kunnen doen. Dit vraagt om een slag te maken van op de agenda, naar luid en duidelijke acties, om discriminatie en ongelijkwaardigheid daadwerkelijk tegen te gaan op lokaal niveau.

Ons advies op basis van onderzoek naar inclusie

Bij Radar staat inclusie hoog op de agenda. Vanuit betrokkenheid en interesse zijn we in gesprek gegaan met gemeenten en gemeenschappen die veel ervaring hebben met dit onderwerp. Deze gesprekken hebben geleid tot een reeks ‘geleerde lessen’ met toepasbare handelingsperspectieven voor alle partijen. Hiermee willen we uw gemeente of gemeenschap verder helpen met de volgende stap.

Samen de volgende stap: ik doe mee en meld mij aan voor de workshop

Met andere gemeenten en vertegenwoordigers van gemeenschappen nodigen we je uit om de tanden te zetten in een casus over inclusiviteit. Hoe zou jij handelen en hoe betrek je anderen hierin?

Datum

Donderdag 16 september 2021

Tijd

10.00 - 12.00 uur

Locatie

Zoom

Kosten

Gratis

Ja, ik doe mee: