Contact

Bel ons: 020 – 463 50 50

Mail ons: info@radaradvies.nl

Bezoek ons: Veemarkt 83, 1019 DB Amsterdam

Vanaf station Amsterdam Centraal of Muiderpoort

Neem buslijn 22. Stap uit op de halte Veelaan. Loop in zuidelijke richting (tegenover de halte tussen de witte hekken door het trapje af) rechtdoor. Neem de eerste weg rechts. Ons kantoor ligt aan uw linkerhand.

Totale reistijd: circa 20 minuten.

Vanaf station Amsterdam Amstel

Neem buslijn 65 (richting Oostelijke Handelskade). Stap uit op de halte Veelaan. Loop in zuidelijke richting (tegenover de halte tussen de witte hekken door het trapje af) rechtdoor. Neem de eerste weg rechts. Ons kantoor ligt aan uw linkerhand.

Totale reistijd: circa 20 minuten.

Vanuit Zaandam

Vanaf de A8 naar Amsterdam. Volg de A10 (ring Amsterdam) richting Noord. Blijf deze volgen tot aan de afslag S114 Zeeburg. Aan het eind van de afslag linksaf.

Na de tweede stoplichten rechtdoor de Piet Heintunnel in. Vanuit de Piet Heintunnel bij de stoplichten linksaf de Panamalaan op, tweede straat linksaf, direct rechtsaf. U rijdt een klein stukje door en komt op de Veemarkt uit. Ons pand heeft een markant torentje en is gelegen aan het plantsoen.

Vanuit  Almere en Amersfoort

Vanaf de A1 naar Amsterdam. Volg de A10 (ring Amsterdam) richting Noord. Blijf deze volgen tot aan de afslag S114 Zeeburg. Aan het eind van de afslag linksaf. Volg daarna de beschrijving vanaf ‘vanuit Zaandam’.

Vanuit Utrecht

Vanaf de A2 naar Amsterdam. Volg de A10 (ring Amsterdam) richting Oost. Blijf deze volgen tot aan de afslag S114 Zeeburg. Aan het eind van de afslag linksaf. Volg daarna de beschrijving vanaf ‘vanuit Zaandam’.

Vanuit Den Haag

Vanaf de A4 naar Amsterdam. Volg de A10 (ring Amsterdam) richting Oost. Blijf deze volgen tot aan de afslag S114 Zeeburg. Aan het eind van de afslag linksaf. Volg daarna de beschrijving vanaf ‘vanuit Zaandam’.


Aan de Veemarkt kunt u betaald parkeren (alleen met pin of creditcard).
Let op: er wordt regelmatig gecontroleerd!

Stuur ons een bericht