Tim van Kleef

Senior adviseur

Expertises

Tim zijn ervaring loopt uiteen van bedrijfskundige tot onderzoeker, van projectmanager tot adviseur. Hij is afgestudeerd op het gebied van informatiemanagement en heeft jaren gewerkt in de technologiesector. Tims overtuiging is dat technologie een groot aandeel kan hebben in het oplossen van uitdagingen in het sociaal domein. In alles houdt hij koers door de zaken mensgericht aan te pakken en zich niet te verliezen in data.

Tim heeft snel door hoe processen en structuren zijn vormgegeven in een organisatie. Door zijn leidinggevende ervaring binnen een kleine en jonge organisatie, heeft Tim met alle organisatieonderdelen kennisgemaakt en benadert hij vraagstukken vanuit een holistisch perspectief. Dit doet hij ook bij het faciliteren van workshops, verandertrajecten, organisatievraagstukken en advies op het snijvlak van mens en technologie.

Als vrijwilliger is Tim coach van maatschappelijk kwetsbare jongeren en helpt hij statushouders hun weg in Nederland te vinden.

Rollen

Adviseur, projectleider, procescoördinator, onderzoeker en trainer.

Kwaliteiten

Tim heeft een doelgerichte manier van werken en houdt altijd het eindresultaat in het vizier. Hij kan door middel van het aangaan van persoonlijke relaties een team in beweging krijgen en kan schakelen op elk niveau: van klant tot opdrachtgever, van strategisch tot uitvoerend.

Opleiding

  • MSc Business Information Management (Erasmus Universiteit)
  • BSc Bedrijfskunde met een specialisatie in Ontwikkelingsstudies (Vrije Universiteit)
  • Diverse trainingen, onder andere in het faciliteren van workshops, kernkwaliteiten