Transformatie aan de keukentafel: meld je aan voor intervisie mét diner!

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze intervisiesessies. Toch geïnteresseerd? Stuur Wim of Marjon dan gerust een berichtje. 

Geef jij leiding aan de transformatie van het sociaal domein? En vind je dat soms ook best een opgave? Vernieuwen, veranderen, en dan weer verantwoorden. Hoe blijf je daarbij energiek en een bron van inspiratie voor je team? En waar zit jouw invloed nou écht? 

Kom uitpuffen en opladen. Wij gooien onze deuren open. We organiseren vier intervisiebijeenkomsten voor managers en leidinggevenden. Bij ons aan de keukentafel kun je sparren met collega’s. We wisselen ervaringen en ideeën en zijn sparringpartner voor elkaar.

Donderdag 14 maart

15.30 - 20.00 uur

Donderdag 6 juni

15.30 - 20.00 uur

Donderdag 19 september

15.30 - 20.00 uur

Donderdag 12 december

15.30 - 20.00 uur

Thema’s die een plekje verdienen aan de keukentafel

  • Hoe kan ik inspirerend leidinggeven aan medewerkers … en blijf ik zelf ook geïnspireerd?
  • Hoe kan ik sturen op middelen en processen … en houd ik ruimte voor innovatie en anders werken?
  • Hoe heb ik invloed op de (taaie) structuren … en creëer ik ruimte voor professionals en inwoners?
  • Hoe ga ik om met tekorten en (het gebrek aan) sturingsinformatie?
  • Hoe krijg ik de goede voorbeelden goed voor het voetlicht?
  • Hoe krijg ik medewerkers mee in het anders denken en anders werken?
  • Juridische kaders zoals rechtmatigheid en privacy.

Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van 600,- euro voor vier bijeenkomsten.

Neem gerust contact op met onze intervisiebegeleiders Marjon Breed of Wim Klei voor meer informatie, vragen of ideeën: