Van trainee tot junior adviseur

Ieder jaar hebben wij een nieuwe traineepoule. Trainees ontdekken wat het adviesvak inhoudt, werken mee aan projecten en er is volop ruimte voor zelfontwikkeling. En daarna? Een enkeling gaat op zoek naar een andere baan, maar de meesten worden junior adviseur bij ons. Lees hier de ervaringen van onze oud-trainees!

Feline Deniz

Feline Deniz RAN

Na een master culturele psychologie en een onderzoeksstage die ze bij ons uitvoerde, startte Feline in onze traineepool. Feline was 2 weken aan de slag met haar onderzoeksstage toen corona haar intrede deed. Onlangs rondde zij haar traineeship af.

Bij de start van het traineeship vroegen wij Feline wat zij nog wil ontdekken:

“Ik wil ontdekken hoe het is om bij RadarAdvies te werken als iedereen het grootste deel van de week naar kantoor gaat, vaker langs te gaan bij opdrachtgevers, de doelgroep offline te interviewen en door heel Europa te reizen voor RAN en RAN Western Balkans.”

Een mooi doel, dat nu realiteit is geworden. Daarnaast hoopt Feline met haar kritische, maar mensgerichte instelling inhoudelijk te kunnen bijdragen aan verschillende opdrachten.

Malaz Shahhoud | Oud trainee

Malaz Sahhoud adviseur RAN

Na een bachelor Politicologie aan de Universiteit van Damascus, een premaster politicologie en een master Internationale betrekkingen aan de VU startte Malaz bij ons als trainee. Met het thuiswerkadvies en corona was het geen makkelijke periode om te starten met een nieuwe baan.

Aan het begin van zijn traineeship vroegen wij Malaz naar zijn droom. Malaz:

“Als nieuwkomer in Nederland is het mijn droom om goede, nieuwe vriendschappen op te bouwen, werk te doen waar ik van geniet en daar goed in te zijn en dat ik me onderdeel voel en van betekenis kan zijn in de samenleving.”

Malaz vond, ook digitaal, de warme, collegiale sfeer en veilige en ondersteunende omgeving om zijn kwaliteiten verder te ontwikkelen. Al werd de sociale interactie met collega’s wel gemist. Nu, ruim een jaar later, blijft Malaz bij ons werken als junior adviseur waar hij nieuwe expertise en inzichten gaat vergaren in het adviesvak.