Ons traineeship

Waarom een traineeship?

Wij geloven in jong talent, daarom bieden we hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot adviseur. Én we geloven in diversiteit. Trainees zorgen in opdrachten en binnen onze eigen organisatie voor een jong en fris perspectief.

Hoe ziet ons traineeship er uit?

  • duur: 1 tot 1,5 jaar
  • 1 keer per maand intervisie én een training of workshop
  • lid van een ambitieuze traineepoule
  • lid van Ondernemerskamer
  • begeleiding door een doorgewinterde mentor

Het traineeship vliegt voorbij… Voor je het weet ben je in dienst als junior adviseur of ga je met bergen ervaring en een top tijd achter de rug op zoek naar iets nieuws!

Wat krijg je van ons?

De traineepoule komt 1 keer per maand bij elkaar voor workshops, trainingen en intervisiebijeenkomsten. Er komen verschillende werkgerelateerde onderwerpen aan bod. Deze bijeenkomsten worden grotendeels door de trainees georganiseerd waardoor je veel inspraak hebt in de te bespreken onderwerpen.

Een mentor. Een adviseur uit jouw eigen team of juist iemand uit een ander team (de afwisseling is meestal wel zo inspirerend). Met je mentor kan je heel wat sparren of je kunt gewoon even lekker je verhaal kwijt.

Voor trainees, junioren en medioren is er de Ondernemerskamer. Per jaar komt deze club acht keer samen voor workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke- of vakinhoudelijke ontwikkeling. Naast serieuze, inhoudelijke workshops en trainingen heeft de OK ook een keer per jaar een teambuildingsmiddag en aan het eind van het jaar een leuke, gezellige jaarafsluiting.

Selectieprocedure

Elk jaar organiseren we een nieuwe selectieprocedure, meestal in september. Vacatures worden altijd geplaatst op onze website, social media kanalen en in onze nieuwsbrief. Houd deze kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures, de selectieprocedure en de mogelijkheid om te solliciteren.