Ons traineeship

 

Ben je net afgestudeerd of maximaal twee jaar aan het werk? Bij ons kun je jezelf optimaal ontwikkelen tot ondernemende young professional. Waarom optimaal? Omdat je bijdraagt aan innovatieve projecten en opdrachten en bent dagelijks bezig met het oplossen van uitdagende sociale vraagstukken.

Waarom een traineeship?

Wij geloven in jong talent, daarom bieden we hen de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot adviseur. Én we geloven in diversiteit. Trainees zorgen in opdrachten en binnen onze eigen organisatie voor een jong en fris perspectief.

Hoe ziet ons traineeship er uit?

  • duur: 1,5 jaar
  • 1 keer per maand intervisie én een training of workshop
  • lid van een ambitieuze traineepool
  • lid van Ondernemerskamer
  • begeleiding door een doorgewinterde mentor

1,5 jaar vliegt voorbij … Voor je het weet ben je in dienst als junior adviseur of ga je met bergen ervaring en een top tijd achter de rug op zoek naar iets nieuws!

Wat krijg je van ons?

De traineepool komt 1 keer per maand bij elkaar voor workshops, trainingen en intervisiebijeenkomsten. Er komen verschillende werkgerelateerde onderwerpen aan bod. Deze bijeenkomsten worden grotendeels door de trainees georganiseerd waardoor je veel inspraak hebt in de te bespreken onderwerpen.

Een mentor. Een adviseur uit jouw eigen team of juist iemand uit een ander team (de afwisseling is meestal wel zo inspirerend). Met je mentor kan je heel wat sparren of je kunt gewoon even lekker je verhaal kwijt.

Voor trainees, junioren en medioren is er de Ondernerskamer. Per jaar komt deze club acht keer samen voor workshops en trainingen op het gebied van persoonlijke- of vakinhoudelijke ontwikkeling. Naast serieuze, inhoudelijke workshops en trainingen heeft de OK ook een keer per jaar een teambuildingsmiddag en aan het eind van het jaar een leuke, gezellige jaarafsluiting.

Meet & greet een (oud-)trainee

Nieuwsgierig hoe het is om trainee bij RadarAdvies te zijn? Wie kunnen jou dit beter vertellen dan onze huidige trainees? Of een oud-trainee? Daarom kan je, op het moment dat er nog geen zicht is op een selectieronde, een (oud-)trainee ontmoeten. Neem hiervoor per e-mail contact op met Clara Herderschee via: c.herderschee@radaradvies.nl en geef aan welke thema’s je interesseren. We verwachten eind oktober 2018 weer te gaan werven.

Selectieprocedure

We organiseren een paar keer per jaar een nieuwe selectieprocedure. Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief: hierin lees je t.z.t. wanneer je kunt reageren.

Meer info?

Ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met onze traineecoördinator Arnaud Brix via: a.brix@radaradvies.nl.

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!